O podjetju

KOVINAR, Novo mesto, d.d. ima svoje korenine v bogati tradiciji obdelave kovin v dolenjski metropoli. Tu se odvija obdelava in dodelava proizvodov in kovin že od davnega leta 1947, ko je podjetje bilo ustanovljeno. Skozi ves ta čas se je nabralo znanje, izkušnje, kakovost,… Zadovoljstvo odjemalcev lahko dosegamo le s popolnim obvladovanjem delovnih procesov, ki se odražajo preko intelektualnega kapitala z inovativnostjo v poslovno odličnost.

Podjetje ima v lasti 10.000 m2  uporabnih površin, od tega 2.500 m2 pokritih površin, ki zajemajo proizvodnje prostore, skladiščne prostore, trgovino Prodajni center Železnina ter upravne prostore. Vse na eni lokaciji.

 

 

Poslanstvo podjetja

Poslanstvo podjetja je biti kakovosten in zanesljiv dobavitelj transportne in skladiščne opreme in postati zanesljiv trgovec z repromateriali za kovinsko dejavnost.

 

 

 

Vizija podjetja

Vizija podjetja je postati vodilni proizvajalec in dobavitelj transportne in skladiščne opreme za gumarsko in avtomobilsko industrijo na globalnem trgu.

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z uporabo. Več informacij

Spletni piškotki