• Obvestila in novosti

Obvestila in novosti

VESELI VIKEND V JUNIJU

Spoštovane stranke in poslovni partnerji!

Vabimo vas, da v petek 30.06.2017 in soboto 01.07.2017 obiščete naš bogato založeni Prodajni Center Železnina, kjer vam bodo strokovno usposobljeni prodajni svetovalci ponudili raznoliko trgovsko blago in material po ugodnih cenah.

 

Vabljeni!

preberi več »

Povečana zaloga ploščatega in kvadratnega aluminija

 V Prodajnem centru Železnina smo povečali zalogo ploščatega in kvadratnega aluminija.

preberi več »

Nova prosta delovna mesta

V podjetju Kovinar, Novo mesto, d.d. so odprta delovna mesta tehnolog in samostojni ključavničar, v  podjetju Metal ing skupina, d.o.o. pa je odprto delovno mesto prodajalec v tehnični trgovini. Vabimo vas, da se nam pridružite, ter na pišite na: tajnistvo@kovinar-nm.si, ali nam vaše predstavitveno pismo pošljete po pošti na naslov. Kovinar, Novo mesto, d.d., Ljubljanska cesta 36, 8000 Novo mesto ali Metal ing skupina, d.o.o., Ljubljanska cesta 36, 8000 Novo mesto. Vsak življenjepis je dobrodošel, bodisi gre za prijavo na aktualno razpisano delovno mesto bodisi, da gre za prijavo na delovno mesto, ki trenutno ni razpisano.

preberi več »

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z uporabo. Več informacij

Spletni piškotki